Győrkös István – Kereszttűzben (2021) – Megjelent a könyv!


Megjelent a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetőjének, Győrkös Istvánnak az új könyve, amelyben össze vannak gyűjtve a rendőrségi kihallgatások jegyzőkönyvei, a nyomozati iratok és a bírósági tárgyalások jegyzőkönyvei. Az ő házában kialakult tűzpárbajjal kapcsolatos összes adat és információ megtalálható a könyvben, továbbá Győrkös István üzenete is a magyar emberekhez.

A könyv ára: 4500 forint

Rendelés: magyarvilag333@gmail.com vagy 06-30-289-67-43


Egy igaz történet a hazugság világában. A szerző 5. éve ül rácsok mögött, ártatlanul, a legsúlyosabb bűnnel: rendőrgyilkossággal megvádolva, miközben az igazságszolgáltatás malmai nemhogy lassan, de sehogy sem őrölnek. A könyv hiteles dokumentumok alapján dolgozza fel az egész rémtörténetet, amely keresztmetszetet ad a mai magyar valóságról, amelyben a mundér becsületét az igazság elkendőzésével igyekeznek védeni.
A Kereszttűzben (2021) megrendelhető a magyarvilag333@gmail.com címen vagy a 06-30-289-67-43-as telefonszámon, illetve szerdánként személyesen megvásárolható Budapesten a 1076. Garay-tér 9-10. szám alatti pinceklubban 10-16 óra között.

Győrkös István

A könyv születése

Elkezdtem megírni a velem történteket, bízom benne, hogy lesz hatása. A taláros bűnözők felelősségre vonása hamarabb bekövetkezik, mint gondolnánk. Összeomlás előtt áll a világuk, menthetetlen. Az új birodalmak erősödnek (Kína, India, Brazília, Oroszország), az EU és az USA hanyatlása (erkölcsi, gazdasági), megállíthatatlan. Hazánk helyzete sem rózsás, a szakadék szélén egyensúlyozunk. Rendőrállam lettünk! Növekvő feszültségek, indulatok. Ilyen helyzetben egy leleplező „vádirat” következményei kiszámíthatatlanok. Már a súlyosabb gondok megelőzése okán komoly hatalmi támadás indult a gender-liberális befolyásoltságú taláros bűnözők ellen. Még csak szavakban (teszt), de a cselekedetek is rövidesen megkezdődnek. Remélem és várom! A bűnös élet mögött gyűlölet lapul, a hazafiasság, a hungarista eszmeiség gyűlölete. Ha, mint hungaristát ítélnének el, nem is tiltakoznék, büszkén vállalnám még a halált is. De a bizonyíthatóan egy idegbeteg által fejbe lőtt, fegyvertelennek tekinthető (fegyvert nem használó) ember halálát aljas és gyalázatosan hazug eljárásban, ám ártatlanságomat bizonyítható tények semmibevételével rám terheljék, ezért felelni kell a taláros bűnözőknek, mert ez nem fogadható el!
Az alja népség mindig magából indul ki, mert sem istene, sem hite, csak bálványai, nincs lelkisége, csak önzése, a közösségi érzést is csak bűnszövetségben éli meg. Nekem ilyenekkel kellett és kell szembenéznem és ez olyan számomra, mint egykor egy lovag számára a sárkány volt.
A világ recseg-ropog. Sokkal nagyobb a baj, mint amekkorát az egyszerű honpolgár el tud képzelni! A pozitív, nyugtató szándékú szövegelésre oda sem kell figyelni, mert nincs egy mikronnyi valóságtartalma sem. Az EU gazdasága kritikus helyzetben. Még vannak tartalékok, de meddig? És a vírus? Ez a vírus megjelent – és kopogtatott az emberiség közös házának az ajtaján. Erre mindenki összecsinálta magát. De valahol majd elindul – vagy már el is indult valami, ami nem kopogtatni fog az ajtón, hanem berúgja.

Győrkös István

Magyarelvű Mozgalom

Kitartás!

Vélemény, hozzászólás?