II. Becsület Napi Kulturális Városi Túra – 2022. február 12. – Budapest

Február 12-én, szombat délután több tucat résztvevővel került megrendezésre a Budai Várnegyedben a II. Becsület Napi Kulturális Városi Túra. A szervező Blood & Honour Hungária, Lelkiismeret ’88 Csoport és Örökzöld Október Egyesület tagjai és szimpatizánsai mellett megjelentek a németországi Brigade 8 Mitte/Elbe, a Divsion 45 és a Wolfsschar, továbbá a Blood & Honour Croatia képviselői is.

A rendezvény során Papp Tibor Károly, az Örökzöldek elnöke tartott rövid helytörténeti ismertetőket, amelyeket két lelkes bajtársnő fordított angolra és németre. A műsort Alföldi Géza és Nyikos Tibor versei tették színesebbé.


A városi túra a Kapisztrán téren ért véget.

„Kedves Bajtársak! Kulturális városi túránk végéhez érkeztünk. Hajtsunk fejet Budapest védői és a Kitörés hősei előtt, akik Varkocs György és Zrínyi Miklós példáját követve belenevettek az Ördög arcába és halált megvető bátorsággal törtek rá az ostromló bolsevista hordákra! Bátorságuk és kitartásuk adjon erőt mindnyájunknak sötét korunk küzdelmes hétköznapjaiban!” – mondta Papp.

Ezután az ,,Ich hatt’ einen Kameraden” dallamára a résztvevők elhelyezték a Magdolna-torony falán lévő emléktáblánál a kegyelet virágait és mécseseit. A rendezvényt a Deutschlandlied, majd a Himnusz zárta.


A rendőri erők végig figyelemmel kísérték a rendezvényt, de sem atrocitás, sem vegzálás nem történt.

Vasárnap értesültünk róla, hogy ellopták a Blood and Honour Hungária felmatricázott mécseseit és a koszorúkról a szalagokat. A gaztettet két bolsevista-antifa provokátor, a kóserkoca Noé Hisztina és a Vajnai nevet használó genetikai hulladék vállalta magára. Tettük nem okozott különösebb meglepetést, hisz tudjuk, hogy a bolsevisták csak rombolni és pusztítani tudnak.2022.02.17

Magyarelvű Mozgalom

Kitartás!

Vélemény, hozzászólás?