Az Antibolsevista Vértanúk és a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja – 2022. március 12.

Nincs elérhető leírás.

Március 12-én a Magyarelvű Mozgalom, a Blood & Honour Hungária és a Lelkiismeret ’88 Csoport tagjai és szimpatizánsai közösen emlékeztek meg az Antibolsevista Vértanúkra és a Kommunizmus Áldozataira. Az eseményen a kaposvári bajtársaink is részt vettek. Köszönet nekik. A Himnusz után Papp Tibor Károly, a Magyarelvű Mozgalom vezetője tartott megemlékező beszédet. Ezután a résztvevők elhelyezték a kegyelet virágait és mécseseit Szálasi Ferenc feltételezett nyughelyénél, majd felszalagozták a vértanúk és az áldozatok kopjafáit. A kopjafáknál a vértanúk és az áldozatok nevei, posztjuk, katonai rangjuk és hőstetteik is felsorolásra kerültek. A megemlékezés az “Ébredj magyar” közös eléneklésével ért véget.


Kiszely Gábor és a “Terror Háza átöltöztető szobájának” hazugsága.

Papp Tibor Károly többször kérte Kiszelyt és a “Terror Házát”, hogy nevezzék meg a nyilaskeresztesekből lett ávósokat. Érdemi választ persze a mai napig sem kapott.

Az Új Köztemető 298-as és 301-es parcellájában több száz kivégzett pártszolgálatos nyugszik. A Világszabadságharcunk bukása után a bosszúszomjas zsidókkal feltöltött PRO (később ÁVO, majd ÁVH) szisztematikusan igyekezett leszámolni a nyilaskeresztes pártszolgálatosokkal, a csendőrnyomozókkal, a munkásszázadok keretlegénységével, valamint a Hungarista Légió, a Waffen SS és a Halálfejes Légió önkénteseivel. Ez a szín tiszta igazság.

MÁRCIUS 12. AZ ANTIBOLSEVISTA VÉRTANÚK ÉS A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK VALÓDI EMLÉKNAPJA!

Sokan február 25-én emlékeznek a zsidesz által bevezetett “Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja” alkalmából.

– Miért pont február 25?
– Mert akkor hurcolták el a szovjetek Kovács Béla kisgazda pártfőtitkárt.
– De ki is volt ez a Kovács Béla?
– 1933-ban csatlakozott a Kisgazdapárthoz. 1939-től pártfőtitkár-helyettes, 1945-től pártfőtitkár volt.
Világszabadságharcunk idején az “antifasiszta” “függetlenségi” mozgalomban vett részt. – Tehát az élet-halál harcot vívó Nemzet ellen ténykedett!
1944. november 29-e után a Pécs Városi Intézőbizottság tagja lett. – Tehát az asszonyokat, leányokat erőszakoló, magyarokat elhurcoló szovjet bolsevisták kiszolgálója volt!
Később a Belügyminisztérium politikai államtitkára lett. – Tehát tevékenyen részt vett a hazafiak és a Hazánkat védő katonatisztek levadászásának irányításában!

– Rendben van az, hogy egy hazaáruló antifa szemétláda személyes tragédiája kapcsán emlékezünk a bolsevizmus áldozataira?
– Nem! Nincs rendben, mert ezzel a vértanúk és az áldozatok emlékét gyalázzuk meg!
Nekünk ne egy cionista szálláscsináló párt és kormány szabja meg, hogy mikor emlékezzünk meg Vértanúinkról és az Áldozatokról!
A kommunizmus nem Kovács Béla letartóztatásával szabadult el Magyarországon, hanem először 1919. március 21-én, amikor a Kun Béla vezette kóserproletárok megkaparintották a hatalmat, másodszor pedig 1944. augusztus 27-én, amikor az első szovjet bolsevista martalócok Hazánk földjére léptek.

Tehát az Antibolsevista Vértanúk és a kommunizmus Áldozatainak valódi Emléknapja március 12.
– Miért március 12?
– Mert 1946. március 12-én végezték ki Magyarország hivatalban lévő törvényes Államfőjét, ezzel is jelképezve azt, hogy a jogfolytonos magyar állam megszűnt, és valami teljesen más, a csavargók és a stricik köztársasága került uralomra, amelyet a háttérből a kóserparaziták irányítanak.
Ezért emlékezünk minden évben március 12-én. Nem csak az Antibolsevista Vértanúkra, hanem a kommunizmus Áldozataira is.


Magyarelvű Mozgalom

Kitartás!

Vélemény, hozzászólás?